april 2, 2023

De sämsta och mest udda filmerna på Youtube

Tråkigt och ruskigt väder - då fick jag tipset av min son Joar att spana in några av de sämsta videofilmerna på YouTube.

Tråkigt och ruskigt väder, inget att göra, då fick jag tipset av min son Joar att spana in några av de sämsta och märkligaste videofilmerna han sett på YouTube. Här är top-listan med kvalificerad smörja som du egentligen inte behöver genomlida – med några få undantag eftersom de är så urusla att de helt enkelt blir genialiska.

Sämsta fighting scenen någonsin

Kapten Kirk VS Gorn i Startrek säsong 1 avsnitt 19

Det här är en måste se film. Slagsmålet mellan den mänskliga reptilen Gorn och kapten Kirk verkar gå i ultrarapid och fighten saknar varje form av modern fighting koreografi. Gorn rör sig klumpigt,  sakta, grymtar och ljudeffekter är malplacerade. Stenarna som kastas verkar inte speciellt tunga förutom när skådespelarna ska lyfta dem för att liksom förstärka att det är tunga saker.

Värsta dödscenen

Värsta dödsscenen kommer från filmen: Enter the ninja (1981) som handlar om en västerlänning som får rätt att kalla sig Ninja krigare. Jag läste om filmens intrig på IMDB och jag tror inte jag vill se den här filmen heller.

Värsta skådespeleri:

Troll 2 . Ett gäng troll äter upp en kvinna vilket betraktas av en nördig tonåring som med hög röst kommenterar trollens mördande med orden: ”They are eating her….and now they are going to eat me….ohhh my God!” Konstigt nog står tonåringen  kvar ungefär som om han  väntar på att bli trollmat. Spring lilla tonåring…spring!!!!

Mest onaturliga skratt någonsin

Silent night, deadly night 2 ……Garbish day scene. Nästan lite kuslig scen.

Urkasst skådespeleri, dåliga klipp och hela klippet andas svettigt 70-tal. Det är så dåligt att det nästan blir bra.

Konstigaste mördarvapnet – The Spoonkiller

Skedmördaren som mördar sina offer långsamt med en sked. Det låter något bättre på engelska Spoon-killer. Trailern verkar inte dålig – bara konstig.
Det är nästan att jag får lust att se filmen.

Sämsta stunt scenen

Den sämsta stunt scenen kommer inte helt oväntat från en Bollywood film. Hästen som slidar under en lastbil.

Värsta superhjälte filmen.

http://www.youtube.com/watch?v=f5Pjo0WjBcs&feature=fvw

Indisk superman sång som sjunger för en indisk spindelkvinna  trotsar tyngdlagen. En klassisk kalkon.

Värsta musikvideo:

En musikvideo som får Michael Jackson att snurra flera varv i graven.
Golimar!