The worst and weirdest videos on Youtube

Det finns flera filmer som har uppnått kultstatus trots att de anses vara av låg kvalitet. Tråkigt och ruskigt väder, inget att göra, då fick jag tipset av min att spana in några av de sämsta och märkligaste videofilmerna han sett på YouTube. Här är top-listan med kvalificerad smörja som du egentligen inte behöver genomlida – med några få undantag eftersom de är så urusla att de helt enkelt blir genialiska.

Här är några exempel på sådana filmer

Sämsta fighting scenen någonsin:

Kapten Kirk VS Gorn i Startrek säsong 1 avsnitt 19

Det här är en måste se film. Slagsmålet mellan den mänskliga reptilen Gorn och kapten Kirk verkar gå i ultrarapid och fighten saknar varje form av modern fighting koreografi. Gorn rör sig klumpigt,  sakta, grymtar och ljudeffekter är malplacerade. Stenarna som kastas verkar inte speciellt tunga förutom när skådespelarna ska lyfta dem för att liksom förstärka att det är tunga saker.

 Värsta dödscenen:

Värsta dödsscenen kommer från filmen: Enter the ninja (1981) som handlar om en västerlänning som får rätt att kalla sig Ninja krigare. Jag läste om filmens intrig på IMDB och jag tror inte jag vill se den här filmen heller.

Värsta skådespeleri:

Troll 2 (1990) . Även om den inte har något samband med den första ”Troll”-filmen, har ”Troll 2” fått en lojal kultföljning på grund av sin usla skådespelarprestation och konstiga berättelse. Den anses vara en så dålig film att den blir underhållande. Ett gäng troll äter upp en kvinna vilket betraktas av en nördig tonåring som med hög röst kommenterar trollens mördande med orden: ”They are eating her….and now they are going to eat me….ohhh my God!” Konstigt nog står tonåringen  kvar ungefär som om han  väntar på att bli trollmat. Spring lilla tonåring…spring!!!!

Mest onaturliga skratt någonsin:

Silent night, deadly night 2 ……Garbish day scene. Nästan lite kuslig scen.

Urkasst skådespeleri, dåliga klipp och hela klippet andas svettigt 70-tal. Det är så dåligt att det nästan blir bra.

Konstigaste mördarvapnet:

Skedmördaren som mördar sina offer långsamt med en sked. Det låter något bättre på engelska Spoon-killer. Trailern verkar inte dålig – bara konstig.
Det är nästan att jag får lust att se filmen.

Spoon killer

Värsta musikvideo:

En musikvideo som får Michael Jackson att snurra flera varv i graven.
Golimar!

Sämst animerade specialeffekter:

”Birdemic: Shock and Terror” (2010) – En skräckfilm som handlar om attackerande fåglar, känt för sina hemskt animerade specialeffekter och otroligt dåliga skådespelarprestationer. Den har fått en kultstatus på grund av sitt oavsiktliga komiska värde.

Absurd handling:

”Plan 9 from Outer Space” (1959) – Skapad av Ed Wood, den här science fiction-filmen har blivit känd för sin dåliga produktion, underliga effekter och absurda handling. Den betraktas ofta som en av de sämsta filmerna någonsin och har fått en stor kultstatus.

Uselt manus och märklig dialog

”The Room” (2003) – Regisserad av Tommy Wiseau, denna romantiska drama-thriller är känt för sitt usla manus, konstiga skådespel och märkliga dialog. Trots att den betraktas som en av de sämsta filmerna någonsin, har den fått en stor kultstatus.

Dessa filmer har alla blivit kända för sin brist på kvalitet och har samtidigt skapat en lojal följar skara som uppskattar dem för deras absurditet och underhållningsvärde.

About The Author

en_USEnglish