Flow chart to find out which religion you should follow

Globe cyberpunk

Att ta reda på vilken religion man bör följa?

Det är en personlig beslut att välja vilken religion man vill följa, om man väljer att följa en alls. Vad som är rätt för en person kan vara annorlunda för någon annan, så det är viktigt att göra ett eget val baserat på vad som känns rätt för en själv.

Det viktigaste är kanske att du finner en religion som känns meningsfull och givande för dig och som ger dig den stöd och inspiration du söker. Det kan vara en bra idé att undersöka olika religioner och lära dig mer om deras läror, traditioner och praktiker innan du bestämmer dig för en. Du kan också prata med människor som följer olika religioner och se hur de har påverkats av sin tro.

Det här flödesschemat ger en rätt bra bild vilken religion du kan följa. Själv visade den att  jag var ateist fast i verkligheten är jag nog agnostiker. Vem kan egentligen säga att gud inte finns? Fast Bertrand Russell och Richard Dawkins utvecklar teorin kring tekoppsagnosticism vilket är en intressant liknelse. Själv tycker jag att det finns för mycket vackert i världen för att Gud inte skulle finnas å andra sidan finns det mycket lidande.

About The Author

en_USEnglish