Om den här bloggen

Historien om den här webbplatsen:

Varför heter webbplatsen President of Galaxy? President av galaxen är en befattning som inte omfattar någon som helst makt. Historiskt sett finns det inte många källor som beskriver ämbetet överhuvudtaget. En person som haft ämbetet tidigare enligt boken Liftarens Guide till Galaxen är Zaphod Beeblebrox från planeten Betelguese. Zaphod var äventyrare och fullständigt värdelös. Han hade två huvuden och tre armar och är mest känd för att ha uppfunnit den världskända drinken Pan Galaktiska Gurgle brännare.

President av galaxen

Jag som skriver på den här bloggen heter Daniel Larsson och det är jag till vänster.

Och hur stor är galaxen?

Kolla den här fantastiska videon om universum som zoomar ut oss i universum. De flesta vardagsbekymmer och i-landsproblem känns fjuttiga efter att man har sett på filmen. Vi är små pluttar i världen och världen är en liten plutt i universum…

presidentofgalaxy.com

Jag som skriver på den här sajten heter Daniel Larsson och har arbetat med Internet sedan 1993 och är specialiserad på digital marknadsföring. Pappa till 2 söner och judo entusiast. Det som skrivs på den här bloggen är mina personliga åsikter och har inget att göra med mitt jobb eller företag.