Bertrand Russels 2 budskap till framtida generationer
mars 5, 2017

Intressant youtube video med Grover B. Proctor, Jr. som är en historiker och tidigare universitet dekanus som är allmänt erkänd som expert på mordet på President John F. Kennedy. Medan de mesta av hans arbete består av analys och tolkning av mordet bröt han ny mark i undersökningen i de tidiga 1980-talet med sitt arbete på Lee Harvey Oswalds påstådda telefonsamtal från Dallas fängelset till det tidigare militära kontraspionaget i Raleigh, NC.

Har Oswald blivit oskyldigt dömd av eftervärlden som mördare av JFK? Bland märkliga saker med Oswald var att Oswlad hade en spionkamera och att det finns flera vittnen som placerar honom i en biograf vid samma tid som presidenten blev mördad.

Grover säger också att han har haft flera konversationer med Judyth Baker som påstås varit älskarinna to Oswald och har skrivitt en bok ”Me and Lee” som publicerades 2010. Hon säger att Oswald hade ringt från Dallas för att säga att var rädd att något dåligt skulle hända och att han placerades där för att förhindra mordet som skulle utföras av ett team. Hon tror också att Oswald räddade Kennedy tidigare i Chicago flera veckor tidigare. Jim Marrs pratar också om Chicago incidenten där en person som heter Lee skulle ha förhindrat att JFK blev mördad.

Warren-kommisionen utredningen för att ta reda på mördaren leddes av bankirer och tillsattes av Lyndon B Johnson.  KGB tror att det är var Lyndon B Johnson var involverad.

Kopplingar med CIA och Kuba?

En del tror att motivet för JFK mordet handlar om Kuba och läser man om covert-operationer som Operation Northwoods fanns det  långtgångna planer att begå terrordåd mot amerikanska civila och militära mål för att skylla på den kubanska regeringen – vilket skulle kunna användas för att rättfärdiga ett krig mot Kuba.

Kodnamnet för Grisbuktsinvasionen att försöka invadera Kuba och störta Fidel Castro var Zapata. Zapata Oil var oljebolaget som George Bush tog över tillsammans med Thomas J. Devine från CIA efter den kubanska revolutionen. Kubakrisen 1962 höll på att utveckla sig till ett kärnvapenkrig.
Lee hade infiltrerat  anti-castro kubaner i New Orleans. En central figur är George De Mohrenschildt som var vän med George Bush var också bekant med Lee Oswald. En annan figur är David Atlee Phillips (kodnamn Maurice Bisop) som en del tror hade hand om operationen och piloten David Ferrie.

Källor

Webbplats:http://groverproctor.us

presidentofgalaxy.com

Jag som skriver på den här sajten heter Daniel Larsson och har arbetat med Internet sedan 1993 och är specialiserad på digital marknadsföring. Pappa till 2 söner och judo entusiast. Det som skrivs på den här bloggen är mina personliga åsikter och har inget att göra med mitt jobb eller företag.