april 2, 2023

Priset att förvandla sig till en Hunk

Hunk
Alla vill vi se yngre och snyggare ut. För män har skönhetsoperationer länge varit ett tabu eftersom många anser att män som bryr sig om sitt utseende är fåfänga. Jag har försökt att skriva en rätt komplett lista över vad som är möjligt med dagens olika metoder inom hudvård och operationer. Om jag skulle försöka att transformera mig till en hunk skulle jag alltså göra följande behandlingar....
Hunkarnas hunk - Valentino
Hunkarnas hunk – Valentino

Alla vill vi se yngre ut och om jag skulle försöka att transformera mig till en Hunk skulle jag göra följande behandlingar:

 • En av de bästa metoderna för att se yngre och mer hunkaktig är att göra en hårtransplantation. Själv skulle jag göra en FUE hårtransplantation för att fylla ut mina vikar i pannan. Eftersom jag är en Norwood 4 (=skalan för flintskalliga). Priset varierar beroende på hur många hårsäckar som du behöver transplantera och det behövs rätt många transplantat eller grafts som det också kallas. I Sverige kan du få en kvalitetsoperation under 50 000 kronor och många söker sig också till Istanbul som har många lågpriskliniker.
 • Färga håret i topparna- om man färgar håret ljust ser man inte flinten lika lätt.
 • Bleka tänderna – finns en mängd olika behandlingar från 300 till 5000 kronor och de ger olika resultat.
 • SATS gymkort 6600 kronor
 • Plocka ögonbrynen 1000 kronor
 • Trimma håret i näsborrarna och öronen
 • Fettsugning mage med Smartlipo dvs med laser som är den bästa metoden
 • Restylane för att bli av med mina hängande ögonlock: 1500 kronor
 • IPL behandling för att bli av med mitt täta rygghår. Vem vill se ut som en varulv
  ca pris 2000 kronor
 • Botox för att inte få hängande ögonbryn och lite rynkor kring ögonbrynen. Det går också att fixa till munnen rätt bra med botox eftersom det gör att musklerna slappnar av.
 • Restylane för att fylla ut mindre rynkor
 • Kemisk peeling
 • Fixa och plocka ögonbrynen
 • Microdermabrasion
 • Bröstoperation så jag ser ut som Batman.
 • Sedan skulle jag skaffa specielle hålfotsinlägg vilket gör att jag blir 3,5 cm längre.

Hur mycket skulle skönhetskalaset kosta att bli hunk?

Totalt skulle det kosta mig ungefär 119 500 kronor för att bli vackrare.
Priserna är från 2016. Är det värt det?
Ja definitivt om jag hade varit ungkarl – men nu är jag gift, fattig, smålänning och dessutom rätt nöjd med den jag är så jag passar.