Almanack för alla 1900 – föregångaren till Liftarens guide….
februari 3, 2010
Fredrik Broocman
april 7, 2010

Thomas Gray – The poetical works of Thomas Gray

Jag var nere på antikvariatet och köpte en riktigt gammal och liten bok med titeln
”The Poetical works of Thomas gray with the life of the author ”

Printed for C.Cooke No.17 Paternoster-Row and fold by all the bokfellers in Great Britain and Ireland.

Och så när jag kom hem och googlade honom så visade sig att Google hade scannat in hela boken som jag köpt. Å ena sidan är det bra att mer information blir tillgängligt på Internet men samtidigt är det lite tråkigt för oss som samlar på böcker.Ungefär som för filatelisten när emailen började dyka upp i stor skala.

Eftersom jag blev nyfiken läste jag lite mer om Thomas Gray på wikipedia.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *