Snappa upp gamla domäner
maj 7, 2011
Anonymous, militärkostnader och NATO
juni 10, 2011

Bygger en mobilsajt med Tropo

Jag testade att bygga en mobiltjänst med Tropo.com. Tropo är minst sagt en grym molnbaserad tjänst för oss som vill experimentera med mobila sajter.

Det verkar som om molntjänster kommer erövra världen mer och mer och utvecklarna ger oss enklare api:er som vi kan använda oss av. Till Tropo finns det en mängd olika script exempel och  jag satte upp en applikation i php på ungefär 10 minuter. Utöver dessa script använder Tropo öppna internet standarder som inum (som verkar vara en variant på enum standarden) och den öppna telefonstandarden sip vilket jag tycker är bra.

När jag registrerade kontot fick jag följande telefonnummer som jag kan använda.

International Voice: +46 840838415
INum Voice: +883510001831385
Phono App Address: app:9996103663
Jabber: daniel@tropo.im

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *